Ons concept

Ons concept

De kaart biedt een ruime keuze van klassieke gerechten aangevuld met suggesties.

Als specialiteit van het huis zetten we graag onze huisgemaakte kaas en garnaalkroketten even in de verf, alsook de kalfszwezerikken met akkergroentjes, gratin en archiduc saus.

Voor de vleesliefhebber hebben we ons Black angus assortiment van contre filet met witloofsla, de filet pur met slaatje en de filet pur “Robbes Pierre”.

Werkelijks bieden we ook een vissuggestie aan.

Onze klassiekers van vol au vent en stoofvlees zijn ook zeker een vermelding waard.

Voor de snoepers hebben we de huisgemaakte tiramisu of onze huisgemaakte advocaat met ijs of met vruchten.

We serveren ook een ruim assortiment wijnen per glas, alsook kleine flesjes van 37,50 cl.


Indien u persoonlijke wensen hebt ivb met allergieën of vegetarisch, komen wij hier graag aan tegemoet.

Vanaf 19 September zijn onze openingstijden voor de avond aangepast.We zijn geopend van 18 uur tot 21 uur van maandag toten met donderdag, vrijdag tot 22uur.

Groetjes, 


Inge en Peter